· KENNEL CHANCO · URHUNDSKENNELN · CANAAN DOG ·

..............................................................

:: -
:: START
:: OM OSS
:: OM KENNEL CHANCO

:: CANAAN DOG
:: VÅRA CANAAN
:: KÖPA VALP PÅ KENNEL CHANCO
:: PUPPIES - VALPAR
:: THE EXPORT PROCESS
:: VÅR UTFODRING
:: GALLERI
:: LÄSVÄRT!
:: FACEBOOK GRUPP

..............................................................

Maria Selin
Åäng, Ljungsäng
342 92 Alvesta

Mobil: 0768 - 58 13 58
Email: info@kennelchanco.se


Besökare just nu: 26
Sidvisningar: 2424852
Unika besök: 1593371

Facebook

 

 

HUR VÅRA HUNDAR LEVER

Hundarna lever familjeliv
Vi har ordnat det så att våra hundar lever ett familjeliv. Det innebär att tik och hane lever tillsammans. Om vi behåller en valp i någon kull, så går den kvar med sin familj. Vi har idag fem familjegrupper av hundar.

Egna rum med tillhörande hägn
Varje familj har inomhus tillgång till vars ett eget rum med utgång i vars ett hägn. Våra hundar lever i egna rum, i vårt boningshus. Det är en stor fördel att ha sina hundarna så nära sig. Enda nackdelen är elräkningarna... då deras luckor ut i hägnen inte är helt "elräkningvänliga". Rummen de lever i är helt anpassade för hund. Vi har byggt om delar av vårt hus för just detta ändamål. De är många nivåskillnader i rummen, mellan 2-3 olika nivåer i varje rum. Det gör att de kan välja var de passar bäst för varje hund att ligga, lågt eller högt. Det är målat i ljusa färger. Belysningen är väl anpassad för varje rum. De har många fällar och filtar att bädda med. Det finns mattor på golven, som förhindrar att de halkar.
Vill betona att våra hundar lever inomhus i nära anslutning till oss! Inte alla som sover i våra sängar, men inte långt ifrån...

 

 

Genom luckorna i väggen kommer hundarna genom en sluss ut i sitt hägn. Direkt utanför denna sluss har de ett litet uterum med tak. Det gör att de oavsett väder kan gå ut och lufta sig på torr mark. De kan i ösregn ligga på upphöjda liggplatser under tak och spana.

Förutom fri tillgång på utevistelse i sina hägn, får varje hund dagliga skogspromenader. Vi bor mitt i skogen, vilket gör att vi kan ha hundarna lösa under hela promenaden. Vi har närheten till en sjö, vilket alla hundar älskar! De badar gärna, mycket och länge.

 
   Vi har fyra specialinredda hundrum, med egna utgångar. Grupp nr 5 av hundar lever inne med oss, människofamiljen. Alla hundfamiljerna flyttar runt i de olika rummen och hägnen för stor variation. Vi låter dock eventuell familj med valpar, vara i samma rum under sista dräktighetsveckan, tills valparna blivit minst 6 veckor.

 

 

 

Här ser ni en skiss över vårt hem med dess hundrum och hägn.
Vi har inrett de olika hägnen på lite olika sätt för att ge hundarna variation, då de flyttar runt. Skillnaderna består av olika underlag, berikningsmöjligheter, nivåer och vegetation.

 

 
woolrich Uomo Parka moncler outlet italia moncler outlet milano moncler uomo prezzi Piumini moncler outlet outlet moncler milano woolrich prezzi outlet woolrich parka uomo Woolrich parka uomo Woolrich Prezzi Bassi manolo blahnik zapatos manolo blahnik españa manolo blahnik outlet manolo blahnik precios manolo blahnik günstig kaufen manolo blahnik günstig kaufen manolo blahnik deutschland manolo blahnik berlin manolo blahnik deutschland kaufen chaussures manolo blahnik soldes manolo blahnik pas cher manolo blahnik sale Parajumpers Dame Jakke Salg manolo blahnik günstig kaufen nike free flyknit 3.0 Parajumpers Jakke Salg nike free 3.0 v4 doudoune canada goose homme canada goose doudoune femme piumini moncler outlet カナダグース 2016 カナダグース ジャスパー